Soluții complete pentru proiect 360°

Dezvolatarea unor soluții creative, funcționale și profitabile care satisfac perfect cerințele clienților reprezintă obiectivul principal al tuturor specialiștilor implicați în proiectele de construcție sau amenajare a spațiior comerciale și rezidențiale.

Datorită gamei complete de produse Häfele, dar și a cunoștințelor noastre complexe din domeniul accesoriilor pentru mobilier și feroneriei arhitecturale, suntem partenerul ideal care vă poate asista în proiectele dumneavoastră. Cu soluțiile complete 360° pentru feronerie arhitecturală și mobilier colaborăm constant cu arhitecți, dezvoltatori imobiliari și industriali, producători de mobilier, designeri de interior și proiectanți, implicându-ne în toate fazele proiectelor lor, de la planificare până la implementare și lansare. Prin mulți ani de experiență în variate proiecte internaționale, am acumulat cunoștințele necesare pentru dezoltarea unor soluții inovatoare care oferă funcționalitate, confort și fiabilitate oricărui proiect architectural. Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre, vă invităm să accesați broșura: "Thinking ahead in project business".

Soluții inovatoare pentru fiecare provocare

  • Consiliere specializată în toate etapele proiectului – de la planificare până la lansare.
  • Consiliere independentă de producător pentru accesorii pentru mobilier, feronerie arhitecturală și sisteme electronice de control al accesului.
  • Dezvoltare de produse pentru soluții personalizate pentru fiecare client.
  • Coordonarea companiilor partenere implicate.
  • Mentenanță și servicii de reparație și training.
  • Logistica proiectului.