Loox – a patra dimensiune a mobilei

Puneți în valoare liniile dumneavoastră de produse cu sistemele de iluminat Loox pe bază de LED-uri: economice, eficiente pe termen lung și unice.

Cu ajutorul benzilor LED de înaltă performanță și profilelor din aluminiu cu design inovator din gama Loox, puteți transforma piesele de mobilier în accente ale încăperilor, creând o ambianță ideală în locuințele clienților dumneavoastră.

Gama de produse de iluminat LED Loox nu impresionează numai prin opțiunile sale de iluminat, ci și prin marea varietate de componente ale sistemului. Cu Loox, conceptele individuale de iluminare pot fi realizate cu ușurință.

Gama de produse Loox

Avantajele dumneavoastră:

Libertate în proiectare și utilizări multiple - peste zece metode de comutare și control, trei intensități și mai mult de 200 de produse de iluminat disponibile.

Instalare ușoară – poate fi instalat fără cunoștințe de electricitate de specialitate.

Dezvoltarea redusă de căldură

Produse de iluminat uşor interschimbabile, cu durată de viaţă ridicată -  garantată de tehnologia Samsung LED și calitatea la standardele Häfele

Cel mai important lucru: cu Häfele Connect BLE Box (Bluetooth Low Energy) și Häfele Connect App poți controla luminile și alte componente ale sistemului folosind doar tableta sau smartphone-ul tău

Loox5 – noua generație de sisteme de iluminat pentru mobilier și interior

Loox5 reprezintă esența a patru generații anterioare de sisteme de iluminat LED, adaptată complet cerințelor actuale ale industriei și ale pieței. Noul sistem de iluminat Loox5 răspunde exigențelor industriei de mobilier, încadrându-se în categoria produselor inteligente și surprinzând prin fiabilitatea ridicată, prin posibilitatea de funcționare non-stop și prin creșterea semnificativă a performanței. Impresionează prin modul său de asamblare care poate fi integrat ușor în procesul de producție al mobilei, prin controlul inteligent al luminii și prin opțiunea de conectare la sisteme terțe.

 

Noi transformatoare și distribuitoare cu conexiuni intuitive

Sistemul Loox5 are la bază noile transformatoare care se remarcă printr-un aspect discret, având o grosime de 16 mm, în sistem de 12 și 24 volți, dar și o grosime de 38 mm, în sistem de 24 volți și putere de până la 270 watt. Acest produs de top, dezvoltat de către Häfele și produs în Europa, susține un curent de ieșire de 5A în regim continuu, în condiții de maximă siguranță, astfel putând acoperi distanțe lungi de instalare.

Distribuția și controlul în sistemul Loox5 sunt realizate prin intermediul distribuitorilor cu 6 ieșiri pentru lumină monocromatică conectați liniar, care prezintă conexiuni cu toți senzorii și întrerupătoarele cu cablu, din gama Loox. Distribuitorul Mesh cu 6 ieșiri, pentru lumină monocromatică, multi-light și RGB se conectează fără cablu cu telecomenzi wireless, întrerupătoare de perete sau sisteme non-Loox și cu senzorii corespunzători. Cele 6 ieșiri ale acestui distribuitor inteligent sunt configurate individual și pot fi controlate și prin intermediul aplicației Häfele Connect Mesh, care include și o interfață și pentru întrerupătoarele convenționale.

Smart Home la superlativ cu Häfele Connect Mesh

Prin intermediul modulului Connect Mesh, Häfele face un pas către viitorul digital, oferind o soluție inovativă pentru controlul și configurarea scenariilor de lumină, sunet și funcționalitate în casele inteligente.

Modul Connect Mesh este integrat în toate componentele de control al luminii din gama Loox5. Astfel, prin instalarea aplicației Connect Mesh disponibilă pentru sistemele de operare IOS și Android, utilizatorii pot folosi smartphone-ul sau tableta pentru comenzi precum: pornire / oprire, ajustarea luminozității, schimbarea temperaturii și culorii luminii, salvarea și rularea scenariilor de lumină și sunet, precum închiderea și deschiderea ușilor mobilierului și a liftului TV. De asemenea, prin utilizarea adaptorilor, sistemele Loox din generațiile anterioare pot fi integrate în rețeaua Connect Mesh.

Produse inovative din gama Loox5

Benzi LED – Cu o durată de viață garantată de 50.000 de ore, noile benzi LED realizate în parteneriat cu Samsung asigură o calitate superioară a luminii redate, cu o temperatură uniformă în întregul sistem.

Profile pentru bandă LED – Cu o gamă variată de profile de dimensiuni reduse cu montaj încastrat sau aplicat și cu finisaje exterioare de înaltă calitate, Häfele satisface complet cerințele complexe ale partenerilor săi.

Spoturi LED – Noua gamă va introduce primele spoturi dotate cu tehnologia Samsung LED, disponibile pentru sisteme cu o putere nominală de 12 și 24 volți. Acestea redau lumina direcționată și o temperatură uniformă a acesteia. De asemenea, vor fi lansate două noi spoturi modulare pentru mobilă, adecvate pentru încastrarea cu diametru de 58 și 26 mm. Acestea sunt echipate cu inele decorative potrivite pentru montajul încastrat sau aplicat.

Gama de produse Loox