Hafele Hardware Technology

Feronerie Häfele
Adresă de contact
Hafele Romania S.R.L.
Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Trimiteţi-ne un email

Protecţia datelor

Declaraţie privind protecţia datelor

Sunteți pe unul dintre site-urile web ale Hafele Romania SRL (Häfele), www.hafele.ro. Protecția datelor dvs. este importantă pentru noi. Prin urmare, dorim să vă informăm în cele ce urmează despre datele din vizita dvs. pe care le vom folosi și în ce scop.
1.  Operatorul de date responsabil în sensul definiției din Regulamentul General privind Protecția Datelor („RGPD”) și a altor dispoziții privind protecția datelor aplicabile în statele membre ale Uniunii Europene este:

Hafele Romania S.R.L.
Str.Virgil Onitiu nr. 13-15
300238 Timișoara, România
Telefon:+ 40 306 172
Fax:+ 40 306 173
Email info@hafele.ro

2. Prelucrarea datelor
2.1. Informații generale
Datele personale reprezintă toate datele care vă pot identifica personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail și numele de utilizator online. Datele personale ale utilizatorilor noștri sunt utilizate după cum urmează:
1. pentru efectuarea serviciilor noastre,
2. asigurarea furnizării de asistență tehnică.
Dacă nu se descrie altfel în secțiunile următoare, în general nu vor fi colectate, prelucrate sau utilizate date personale în legătură cu utilizarea acestui site.
2.2. Stocarea datelor de acces, crearea de fișiere jurnal
Ori de câte ori un utilizator accesează o pagină de pe acest site web și ori de câte ori un fișier este accesat, datele de acces despre această procedură sunt înregistrate într-un fișier jurnal și salvate. Informațiile înregistrate sunt înregistrări standard. Fiecare înregistrare de date constă în următoarele:
• Data/ora solicitării:
• Pagina de pe care a fost solicitat fișierul
• Paginile preluate prin intermediul site-ului nostru de către sistemul utilizatorului
• Denumirea fișierului solicitat
• Volumul de date transferat
• Starea accesului (fișier transferat, fișierul nu a fost găsit)
• Descrierea sistemului de operare și a browser-ului web utilizat, adresa IP a clientului și numele de utilizator (datele de autentificare) ale utilizatorilor autentificați
Aceste date sunt folosite pentru a livra conținutul site-ului nostru, pentru a asigura funcționalitatea sistemelor noastre de tehnologie a informației și pentru a optimiza prezența noastră online. Datele pot fi utilizate într-o formă anonimă pentru scopuri statistice (vezi mai jos), precum și în scopul securității datelor, în special pentru analiza erorilor și prevenirea încercărilor de hacking (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD).Rata de acces nu va fi utilizată pentru crearea profilurilor individuale ale utilizatorilor și nu va fi transmisă terților și va fi ștearsă după cel mult 90 de zile.
2.3. Utilizarea adreselor IP
De fiecare dată când este accesată pagina noastră de pornire, Häfele utilizează adresa IP a clientului pentru a determina țara din care se face accesul, pentru a direcționa partea solicitantă către pagina specifică Häfele a țării respective. Aceste date nu sunt utilizate în continuare, cu excepția stocării datelor de acces și crearea fișierelor jurnal descrise la punctul 3.2.
2.4. Formular de contact
Dacă există o opțiune pentru introducerea informațiilor personale sau de afaceri pe acest site web, informațiile sunt întotdeauna introduse în mod voluntar. Informațiile necesare pentru efectuarea operației dorite sunt marcate cu un asterisc „*”.Dacă ne furnizați informații personale sau de afaceri prin intermediul formularelor de contact, le vom folosi numai pentru scopul dorit. Consimțământul dvs. constituie temeiul juridic pentru aceasta (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD).Transferurile de date sunt criptate folosind tehnologia SSL sau TLS pentru a împiedica accesul neautorizat la datele dvs. cu caracter personal de către terți.
2.5. Portalul furnizorilor
Vă introduceți numele dvs. de familie, prenumele și alte date comerciale pentru a vă înregistra pentru portalul de furnizori. Acest lucru vă va permite să accesați serviciile noastre pentru furnizori. Datele vor fi stocate pe durata înregistrării, în scopul executării contractului și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) litera (a) și (b) din RGPD. Vă puteți anula înregistrarea în orice moment. În acest caz, accesul dvs. va fi blocat imediat și va fi șters la expirarea obligațiilor legale de păstrare.
2.6. Funcția de chat
Dacă utilizați funcția de chat a site-ului pentru a contacta serviciul de relații cu clienții, atunci când inițializați chat-ul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD) vor fi comunicate diverse informații serviciului de relații cu clienții. Aceste informații includ funcția Ajutor a site-ului invocată de dvs. și versiunile browser-ului și ale sistemului de operare. În plus, platforma de chat va transmite în mod regulat informații privind accesibilitatea serviciului de chat la intervale regulate. Pe baza acestor informații, butonul site-ului pentru pornirea chat-ului va fi activat sau dezactivat. Stocăm informații privind începutul și sfârșitul comunicării numai pentru 7 zile. Conținutul chatului nu este stocat. Transferurile de date sunt criptate folosind tehnologia SSL sau TLS pentru a împiedica accesul neautorizat la datele dvs. cu caracter personal de către terți.

2.7. Buletin informativ
Aveți posibilitatea de a vă abona la buletinul nostru informativ (newsletter).Pentru a face acest lucru, vi se cere să introduceți adresa dvs. de e-mail la care vom trimite buletinul informativ. Dacă introduceți adresa în fereastra de introducere, vom înregistra numele dvs. (al companiei) pentru a vă adresa personal buletinul informativ. Introducând adresa dvs. de e-mail, sunteți de acord că putem utiliza datele dvs. în scopul trimiterii buletinului informativ pentru a vă spune noutățile noastre. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD. Adresa dvs. de e-mail nu va fi utilizată în niciun alt scop; în special, nu va fi trimisă unor terțe părți.

Puteți anula abonarea dvs. la buletinul informativ și consimțământul pe care l-ați emis în orice moment; acest lucru va avea efect pentru viitor. Dacă doriți să anulați abonarea dvs. la buletinul informativ, vă rugăm să folosiți butonul relevant din buletinul informativ trimis. Adresa dvs. de e-mail va fi apoi ștearsă cu promptitudine din sistemul nostru.
2.8. Magazin online
Dacă doriți să plasați o comandă în magazinul nostru online, încheierea contractului vă solicită să furnizați datele personale de care avem nevoie pentru a executa comanda dvs. de achiziție. Un „*” indică informațiile obligatorii necesare executării contractelor; alte date sunt voluntare. Pentru a plasa o comandă, trebuie să introduceți numărul de client al companiei dvs. Vom procesa datele furnizate de dvs. pentru a executa comanda dvs. de achiziție. În acest scop, vă putem trimite datele dvs. de plată către banca noastră locală. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) prima propoziție litera (b) din RGPD.
De asemenea, putem procesa datele pe care le furnizați, pentru a vă informa despre alte produse de interes din portofoliul nostru sau pentru a vă trimite e-mailurile care conțin informații tehnice. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) prima propoziție litera (f) din RGPD.
Obligațiile comerciale și fiscale ne obligă să stocăm adresa, datele de plată și detaliile comenzii conform legislației în vigoare. Cu toate acestea, vom aplica o limitare a prelucrării după trei ani, ceea ce înseamnă că datele dvs. vor fi utilizate numai pentru a îndeplini obligațiile legale.
Procedura de comandă este criptată folosind tehnologia SSL sau TLS pentru a împiedica accesul neautorizat la datele dvs. cu caracter personal - în special la datele dvs. financiare - de către terți.
2.9. Utilizarea aplicațiilor
Când utilizați aplicația, serverele noastre vor salva temporar adresa IP a dispozitivului dvs. și alte caracteristici tehnice, cum ar fi conținutul solicitat (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD). Häfele nu va folosi datele în afara acestor scopuri. Aplicația noastră vă permite să utilizați diverse funcții furnizate de o terță parte (cum ar fi Apple sau Google) și utilizate de către „operatorul de date” al operației de procesare a datelor. Consultați furnizorul sistemului de operare relevant pentru detalii despre funcționalitatea și despre modul în care puteți porni și opri utilizarea.
2.10. Integrarea serviciilor externe
Am integrat videoclipuri YouTube pe site-ul nostru online. Acestea sunt stocate pe http://www.YouTube.com și pot fi vizualizate direct prin site-ul nostru. Toate acestea sunt integrate în „modul îmbunătățit de protecție a datelor”, ceea ce înseamnă că YouTube nu va primi nicio informație despre dvs. ca utilizator, dacă nu redați videoclipurile. Datele descrise la nr. 3.3 vor fi transferate numai dacă vizualizați videoclipurile. Nu avem control asupra acestui transfer de date.
Am integrat Google Maps - un serviciu oferit de Google LLC - pe site-ul nostru.(„Google”), Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, ca furnizor terț. Când vizitați site-ul nostru web, furnizorul terț primește informația că ați utilizat subpaginile relevante ale site-ului nostru. În plus, vor fi transferate datele descrise în nr. 3.3 din notificarea sa. Acest lucru are loc indiferent dacă acest furnizor terță parte oferă un cont de utilizator cu care v-ați conectat sau nu există un cont de utilizator. Dacă sunteți conectat la furnizorul plug-in-ului, aceste date vor fi corelate direct cu contul dvs. de utilizator. Dacă nu doriți ca furnizorul plug-in-ului să facă corelația cu profilul dvs., trebuie să vă deconectați înainte de activarea butonului.
Google stochează aceste date pentru crearea profilurilor de utilizatori, dacă este cazul, și utilizează datele în scopuri de publicitate, de cercetare de piață și/sau de proiectare adecvată a site-ului său. Acest tip de analiză este efectuată în mod special (nu numai pentru utilizatorii conectați) în scopul furnizării unei publicități adecvate și pentru a informa alți utilizatori ai rețelei sociale despre activitățile dvs. pe site-ul nostru. Aveți dreptul să vă opuneți creării acestor profiluri de utilizator. Trebuie să contactați Google pentru a vă exercita acest drept. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD.
Informații suplimentare privind scopul colectării și prelucrării acestor date de către furnizorul plug-in-ului pot fi găsite în Politica de confidențialitate Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro.De asemenea, aceasta conține informații suplimentare despre drepturile dvs. în această privință și opțiunile de configurare pentru a vă permite să vă protejați confidențialitatea.
2.11. Fișiere cookie
Fișierele cookie vor fi stocate pe calculatorul dvs. atunci când utilizați site-ul nostru web. Fișierele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni stocate pe hard disk de către browser pentru a face disponibile informații specifice site-ului pe site folosind fișierul cookie (în acest caz, site-ul nostru).Fișierele cookie nu pot rula aplicații sau transmite viruși pe calculatorul dvs. Scopul lor este de a face experiența online generală mai prietenoasă și mai eficientă. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD.
Utilizarea fișierelor cookie:
a)Acest website utilizează următoarele tipuri de fișiere cookie, iar scopul și funcția acestora sunt descrise mai jos:
- fișiere cookie temporare (a se vedea litera b)
- fișiere cookie persistente (a se vedea litera c).
b)Fișierele cookie temporare sunt șterse automat când închideți browser-ul. Acestea includ în special fișiere cookie de sesiune. Acestea stochează ceea ce este cunoscut drept numărul de identificare al sesiunii, care corelează diverse interogări efectuate de browser-ul dvs. în timpul unei sesiuni comune. Acest lucru ajută la identificarea calculatorului atunci când reveniți pe website. Fișierele cookie de sesiune sunt șterse odată ce vă deconectați sau închideți browser-ul.
c) Fișierele cookie persistente sunt șterse automat după o anumită dată, care variază în funcție de fișierul cookie. Puteți șterge oricând orice fișier cookie folosind preferințele de securitate din browser-ul dvs. oricând.
d) Puteți configura setările browser-ului dvs. după cum doriți și puteți refuza acceptarea fișierelor cookie terțe sau a tuturor fișierelor cookie. Rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu vă puteți bucura de toate serviciile oferite de acest site web.
e)Dacă aveți un cont la noi, vom folosi fișiere cookie pentru a putea să vă identificăm în timpul vizitelor ulterioare. În caz contrar, va trebui să vă conectați din nou în timpul fiecărei vizite.
f) Fișierele cookie flash pe care le folosim nu sunt captate de browser, ci de plug-in-ul flash. De asemenea, folosim obiecte de stocare HTML5, care sunt stocate pe terminalul dvs. Aceste obiecte salvează datele necesare independent de browser-ul utilizat și nu au o dată de expirare automată. Dacă nu doriți ca fișierele cookie flash să fie procesate, trebuie să instalați add-on-ul aplicabil, cum ar fi „Better Privacy” pentru Mozilla Firefox sau fișierul cookie Adobe Flash Killer pentru Google Chrome. Puteți preveni utilizarea obiectelor de stocare HTML5 utilizând modul de confidențialitate al browser-ului dvs. De asemenea, vă recomandăm să ștergeți manual fișierele cookie și istoricul browser-ului în mod regulat.
Dacă doriți să împiedicați utilizarea fișierelor cookie, puteți configura browser-ul dvs. pentru a bloca acceptarea fișierelor cookie. Consultați instrucțiunile furnizorului dvs. de browser pentru detalii specifice privind această funcție.
2.12. Google Analytics
Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google LLC.(„Google”), Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA.Google Analytics folosește fișiere cookie, care sunt fișiere text plasate pe calculator, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care este folosit. Informațiile generate de fișierul cookie privind utilizarea acestui site vor fi în mod normal transmise unui server Google din Statele Unite și stocate acolo. Acest site utilizează Google Analytics cu extensia „gat._anonymizeIp()”; pentru a garanta captarea anonimă a adreselor IP („mascarea IP”).Dacă anonimizarea IP este activată pe acest site, adresa dvs. IP va fi trunchiată de Google din interiorul unui stat membru al Uniunii Europene sau din orice altă țară care este parte la Acordul privind Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi trimisă unui server Google în Statele Unite și va fi trunchiată acolo. Google va folosi aceste informații în numele nostru în scopul evaluării utilizării site-ului web, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului web și al furnizării de către operatorul site-ului a altor servicii legate de utilizarea site-ului web și de utilizarea internetului. Google nu va asocia adresa dvs. IP (trimisă de browser și transferată prin Google Analytics) cu alte date deținute de Google. Baza legală pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal este Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD.

Puteți refuza stocarea fișierelor cookie selectând setările corespunzătoare din software-ul browser-ului dvs. Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web. De asemenea, puteți împiedica achiziționarea de către Google a datelor generate de fișierele cookie (inclusiv adresa dvs. IP) și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser disponibil la următorul link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ro.

Puteți preveni colectarea datelor prin Google Analytics făcând clic pe următorul link. Un fișier cookie de renunțare va fi plasat care va împiedica achiziționarea în viitor a datelor dvs. în timp ce vizitați acest site web. Dezactivați Google Analytics. Informații suplimentare privind condițiile de utilizare și protecția datelor pot fi găsite la http://www.google.com/analytics/terms/gb.htmlsau la https://policies.google.com/?hl=ro.
2.13. Mouseflow
Acest site utilizează Mouseflow, un instrument de analiză furnizat de Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 Copenhaga, Danemarca), pentru a înregistra vizite individuale selectate aleatoriu (cu adresa IP anonimă).Acest lucru generează o înregistrare a mișcărilor și clicurilor mouse-ului, în scopul înregistrării unor vizite selectate aleatoriu pe site și a utiliza aceste informații pentru a îmbunătăți site-ul web. Aceste informații nu pot fi atribuite niciunei persoane și nu vor fi puse la dispoziția nimănui. Dacă doriți să împiedicați înregistrarea acestor informații, puteți face acest lucru pe toate site-urile care utilizează Mouseflow, făcând clic pe următorul link: https://mouseflow.com/opt-out/.
2.14. Plug-in-uri pentru rețele de socializare
Utilizarea plug-in-urilor Facebook și Twitter pe pagina „Despre Hafele-> Rețele de socializare”

Dacă accesați pagina „Despre Häfele> Rețele de socializare”, vor fi utilizare așa-numitele plug-in-uri pentru rețele de socializare („plug-in-uri”) din rețeaua de socializare Facebook și serviciul de micro-blogging Twitter. Aceste servicii sunt furnizate de către companiile Facebook Inc. și Twitter Inc. („Furnizori”).Facebook este operată de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA („Facebook”).Twitter este operat de Twitter Inc., 355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA („Twitter”).O prezentare generală a plug-in-urilor și aspectul lor poate fi găsită aici: https://developers.facebook.com/docs/plugins și https://dev.twitter.com/web/overview .

Dacă accesați pagina „Despre Häfele> Rețele de socializare” de pe site-ul nostru, browser-ul dvs. va face o conexiune directă la serverele Facebook sau Twitter. Conținutul plug-in-ului este trimis direct în browser-ul dvs. de către furnizorul respectiv și este încorporat în pagină. Prin încorporarea plug-in-urilor, furnizorul primește informațiile pe care browser-ul dvs. le-a colectat pe pagina relevantă a site-ului nostru, chiar dacă nu aveți un profil în rețeaua de socializare relevantă sau nu sunteți conectat la acel moment. Aceste informații (inclusiv adresa dvs. IP) sunt trimise direct pe un server al furnizorului respectiv din SUA de către browserul dvs. și stocate acolo.

Dacă sunteți conectat(ă) pe Facebook sau pe Twitter, furnizorii pot atribui vizita pe site-ul nostru direct pe profilul dvs. de Facebook sau pe Twitter. Dacă interacționați cu plug-in-urile, adică de exemplu, apăsați butonul „Like” sau butonul „+1”, informațiile relevante sunt, de asemenea, trimise direct pe un server al furnizorului și stocate acolo. Informațiile sunt, de asemenea, publicate în rețeaua de socializare și afișate contactelor dvs. de acolo. Scopul și domeniul de aplicare al achiziției de date și al prelucrării și utilizării ulterioare a datelor de către furnizor, precum și drepturile relevante și opțiunile de setare pentru protejarea confidențialității pot fi găsite în observațiile de protecție a datelor ale furnizorilor.

Observații Facebook privind protecția datelor:
http://www.facebook.com/policy.php

Observații Twitter privind protecția datelor:
https://twitter.com/privacy

Dacă nu doriți ca Facebook sau Twitter să aloce direct datele colectate pe site-ul nostru profilului dvs. din rețeaua de socializare respectivă, trebuie să vă deconectați de la rețeaua relevantă înainte de a vizita site-ul nostru. De asemenea, puteți bloca încărcarea plug-in-urilor cu ajutorul programelor add-on pentru browser-ul dvs., de exemplu cu programul de blocare a scripturilor „NoScript” (http://noscript.net/).
3. Transferul de date către părți terțe
Transferăm datele dvs. către procesatori, acestea fiind companiile pe care le desemnăm să proceseze date în cadrul parametrilor definiți legal, Art. 28 din RGPD (furnizori de servicii, contractanți).În acest caz, Häfele va rămâne în continuare responsabilă pentru protecția datelor dvs. (adică noi suntem „operatorul de date”). Am implementat măsuri juridice, tehnice și organizaționale, împreună cu efectuarea de controale periodice, pentru a ne asigura că procesatorii respectă prevederile legilor privind protecția datelor. Angajăm contractanți în următoarele domenii: IT, vânzări, marketing, finanțe, consultanță, asistență clienți, resurse umane, logistică, tipărire.

Vom transfera, de asemenea, datele dvs. partenerilor noștri de cooperare, care vă livrează servicii pe propria lor răspundere (furnizori, companii de livrare). Acesta este cazul când ne cereți să furnizăm servicii de la acești parteneri sau dacă sunteți de acord cu implicarea partenerului sau dacă angajăm partenerul într-o situație în care suntem autorizați în mod legal să facem acest lucru, cum ar fi îndeplinirea unui contract, în conformitate cu art. 6 alineatul (1) litera (f) din
RGPD.
 
Datele cu caracter personal sunt transferate în cadrul Grupului Häfele în scopuri administrative interne legate de asistența centralizată a clienților și de procesarea comenzilor. Baza legală pentru aceasta este Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD. Häfele a instituit orientări interne care obligă companiile sale să implementeze măsurile tehnice / organizaționale pentru asigurarea securității operațiunilor de prelucrare a datelor.

În cele din urmă, în anumite cazuri, avem obligația legală de a furniza anumite date agențiilor publice, dacă acestea le solicită.
4. Durata stocării 
Cu excepția cazului în care se prevede altfel în prezenta Declarație privind protecția datelor, datele cu caracter personal vor fi șterse odată ce și-au îndeplinit scopul aplicabil, specificat și nu mai există obligații de reținere care să împiedice ștergerea lor. Datele sunt șterse în mod obișnuit după expirarea perioadei de păstrare, cu condiția să nu fie necesare pentru inițierea sau executarea unui contract și nu există niciun alt temei juridic existent pentru prelucrarea datelor.
5. Securitatea prelucrării datelor 
Menținem măsuri tehnice și organizaționale actualizate pentru a asigura securitatea operațiunii de prelucrare a datelor, în special pentru a vă proteja datele personale împotriva riscurilor în timpul transferului de date și a deveni cunoscute unor terți neautorizați. Aceste măsuri sunt modificate în conformitate cu stadiul actual al tehnicii, necesitatea protejării datelor cu caracter personal în cauză și riscurile pentru drepturile și libertățile dvs. În general, datele dvs. vor fi prelucrate în Germania și în alte țări europene. Dacă, în cazuri excepționale, datele dvs. sunt procesate și în țări din afara Uniunii Europene (adică în „țări terțe”), acest lucru va avea loc în măsura în care v-ați exprimat în mod explicit acordul sau dacă este necesar pentru ca noi să vă furnizăm serviciul sau dacă este prevăzut de lege (articolul 49 din RGPD).În plus, datele dvs. vor fi prelucrate în țări terțe numai în măsura în care există anumite măsuri care să asigure existența unui nivel rezonabil de protecție a datelor (de exemplu, decizia de adecvare luată de Comisia Europeană sau „garanții corespunzătoare”, articolul 44 și următoarele din RGPD).
6. Drepturile persoanelor vizate
Aveți dreptul:
a) să solicitați informații privind categoriile de date prelucrate, scopul prelucrării, destinatarii datelor, perioada de stocare preconizată (articolul 15 din RGPD);
b) să solicitați rectificarea sau augmentarea datelor incorecte sau incomplete (articolul 16 din RGPD);
c) să vă retrageți consimțământul în orice moment, cu efect pentru viitor (articolul 7 alineatul (3) din RGPD);
d) să obiectați la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal din motive legate de situația dvs. particulară (art. 21 alineatul (1) din RGPD);
e) în anumite cazuri definite în art. 17 din RGPD, să solicitați ștergerea datelor - în special în măsura în care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopul vizat sau dacă sunt procesate în mod ilegal sau dacă vă retrageți consimțământul în conformitate cu litera (c) de mai sus sau dacă v-ați exprimat obiecția în conformitate cu litera (d) de mai sus;
f) în anumite condiții, să solicitați restricționarea prelucrării datelor, în măsura în care nu este posibilă ștergerea acestora sau obligația de ștergere este în litigiu (articolul 18 din RGPD);
g) la transferabilitatea datelor, de exemplu, aveți dreptul să primiți datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format frecvent utilizat care poate fi citit de un dispozitiv, cum ar fi CSV, și, dacă este cazul, să le transmiteți altora (articolul 20 din RGPD);
să trimiteți plângeri la autoritatea competentă de supraveghere a procesării datelor privind prelucrarea datelor dvs. personale; autoritatea de supraveghere competentă în acest caz este Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ( http://www.dataprotection.ro/).
7. Modificarea Declarației privind protecția datelor
Ne rezervăm dreptul de a modifica această Declarație de protecție a datelor în conformitate cu modificările relevante ale legii sau ale serviciilor pe care le oferim. Versiunile vechi rămân accesibile.

Timișoara, 25.05.2018

Hafele Romania SRL
CUI: RO26066629
Nr.Înreg.Reg.Com..:J35/1787/2009
Str.Virgil Onitiu nr. 13-15
300238 Timișoara, România
 

sus sus

Adresă de contact


Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Email: info@hafele.ro

Comandaţi online


© Hafele Romania S.R.L., toate drepturile rezervate.