Hafele Hardware Technology

Häfele Hardware Technology
Adresă de contact
Hafele Romania S.R.L.
Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Trimiteţi-ne un email

Häfele – un plus în funcţionalitate

Principala noastră prioritate este focusarea pe client. De aceea ne-am concentrat tot mai mult pe ideea de funcţionalitate şi am împărţit compania în diferite divizii.

Functionality for you este noul slogan Häfele, prezentat la Interzum 2011 şi oferă multiple înţelesuri pentru fiecare din grupurile noastre ţintă. În timp ce mesajul nostru către consumatorul final înseamnă în primul rând confort şi satisfacţie, pentru producătorii din industria mobilei Häfele Functionality va deveni sinonim cu îmbunătăţirea din punct de vedere economic, al eficienţei, instalării simplificate şi disponibilităţii pentru livrare. Inginerii Häfele au pus la punct această abordare de ansamblu şi au lucrat împreună cu partenerii lor la dezvoltarea de soluţii individuale pentru producătorii de mobilă.

Ca producător de feronerie, suntem constant interesaţi de trendurile şi nevoile pe care le exprimă piaţa. Sunt evidente două direcţii principale: dorinţa de individualizare şi nevoia de libertate în definirea spaţiilor de locuit şi a birourilor. Devine astfel imperativă folosirea accesoriilor şi feroneriei funcţionale.

Creşterea populaţiei si a urbanizării a dus la lipsa de spaţiu şi la creşterea preţurilor în oraşe, devenind mai importantă ca oricând ideea de multifuncţionalitate. Împărţirea tradiţională a spaţiului de locuit în zona de zi, zona de gătit, dormit şi spaţiu de lucru este acum mai flexibilă şi crează o nouă generaţie de zone comune. Dar camerele mutifuncţionale necesită şi un mobilier multifuncţional. La Interzum 2011 colecţia HafeleHome aduce în prim-plan o gamă variată de accesorii şi feronerie multifuncţională.

sus sus

Adresă de contact


Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Email: info@hafele.ro

Comandaţi online


© Hafele Romania S.R.L., toate drepturile rezervate.