Hafele Hardware Technology

Feronerie Häfele
Adresă de contact
Hafele Romania S.R.L.
Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Trimiteţi-ne un email

Burj Khalifa şi feroneria arhitecturală Häfele

Häfele (15/01/2010)

Grupul Häfele, liderul mondial în domeniul feroneriei şi sistemelor electronice de închidere, cu sediul central la Nagold, în Germania, a vândut feronerie de 8 milioane de Euro pentru construcţa celei mai înalte clădiri din lume, recent inaugurată la Dubai. Biroul de vânzări Häfele din Dubai şi-a unit eforturile cu DORMA Gulf, biroul internaţional de arhitecţi Skidmore Owings and Merrill precum şi cu managerii de proiect Turner International pentru a concepe specificaţiile pentru "Cea mai înaltă clădire din lume", numită acum Burj Khalifa. În Arabă Burj înseamnă turn, iar Khalifa este numele Şeicului Khalifa, preşedintele Emiratelor Arabe Unite.  

Împreună cu echipa sa de specialişti, Häfele a livrat cu succes o întreagă gamă de produse de feronerie. Un obiectiv dificil a fost atingerea standardelor stricte de construcţie după tipar America, NFPA în domeniul protecţiei la incendiu şi ADA pentru design. Peste 2000 de repere au fost incluse în proiect. Aproximativ 12 000 de uşi poartă emblema Häfele pentru calitate purtând cu mândrie mânere, şilduri, încuietori, amortizoare, balamale, precum şi o gamă variată de sisteme electronice de încuiere cu până la 12 funcţii pentru a răspunde celor mai dure cereri de securitate. În plus Häfele a livrat şi o sumedenie de articole din gama de feronerie pentru mobilă. Burj Khalifa este piesa de rezistenţă dintr-un întreg complex care mai cuprinde Dubai Mall, cel mai mare centru comercial, Hotelul Dubai Mall, Hotelul The Address, oraşul vechi, oraul nou. Multe din aceste proiecte au încorporate repere Häfele. 19 buticuri din Dubai Mall sunt dotate cu sistemul electronic de încuiere Dialock.

Häfele 360°-Serviciul pentru Design Interior şi Construcţii

Executând acest mare proiect, Divizia Häfele Project Service a putut să îşi demonstreze abilităţile încă o dată. Specialiştii Häfele oferă consultanţă de calitate şi cunoştiinţe despre sisteme de feronerie şi tehnlogia încorporată. Departamentul internaţional Häfele Project Service este la mare căutare între arhitecţi, dezvoltatori imobiliari, constructori şi alţi investitori pentru că pot recomanda o gamă largă de produse, de la sistemul electronic de control al accesului Dialock până la feronerie pentru uşi şi ferestre şi chiar soluţii de design interior. Sistemele Häfele de consultanţă sunt cuprinse în divizia 360° project service. Acest serviciu defineşte expertiza cu valoare adăugată prin consultanţă neutră vis-a-vis de producătorul feroneriei precum şi prin soluţii optime de feronerie pentru design-uri personalizate şi pentru idei de proiecte.

Häfele oferă suport complet în toate fazele dezvoltării proiectului. De exemplu, se oferă consultanţă în dezvoltarea planului de încuietori şi formarea rutelor de acces şi ieşire.  Grupul de companii Häfele are subsidiare şi birouri de vânzări în peste 40 de ţări din lume cu personal înalt calificat pe realităţile locale. Chiar dacă un client se află la New York, arhitectul este din Singapore iar proiectul este la Tokyo pentru Häfele nu are importanţă. Gândim global, dar suntem acasă oriunde în lume. 

sus sus

Adresă de contact


Calea Aviatorilor nr. 4
307200, Ghiroda
Orar: L-V 08:00 - 16:30
Tel.: +40 256 / 306 172
Fax: +40 256 / 306 173
Email: info@hafele.ro

Comandaţi online


© Hafele Romania S.R.L., toate drepturile rezervate.