Accesoriu de protecție pentru mânerul ușii - soluție pentru limitarea răspândirii virusul COVID-19

În contextul social actual, Hafele depune eforturi constante pentru a fi aproape de clienții săi și pentru contribui la îmbunătățirea vieții acestora prin furnizarea de soluții și produse inovatoare care satisfac cerințele acestora.

Astfel, Häfele România își completează gama de soluții ce are ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19, cu un produs ce facilitează deschiderea și manevrarea sigură a ușilor printr-o simplă apăsare cu antebrațul, limitând astfel contactul direct al mâinii cu suprafața mânerului.

Accesoriul de protecție pentru mâner poate fi curățat cu ușurință și permite montajul pe orice tip de mâner cu profil rotund, cu diametrul cuprins între 18 și 25 mm (ex. tip L, tip J, tip U etc.). 
Datorită mecanismului de prindere solid și ușurinței de instalare, accesoriile de protecție pentru mânere pot fi utilizate atât în aplicații rezidențiale cât și în spații comerciale, cu trafic intens (spații de birouri, magazine, clinici etc).

NOTĂ: Aceste accesorii pentru mâner, se pot monta pe toate tipuri de uși (lemn, metal, pvc), însă nu sunt recomandate pentru ușile destinate ieșirilor de urgență sau pentru ușile rezistente la foc (accesoriile utilizate în cazul acestor uși trebuie să respecte anumite standarde specifice domeniului de aplicare).